Novice

 
Razvrsti po:
 
  • DRUGA STRATEŠKA KONFERENCA ZA TRAJNOSTNO GRADBENIŠTVO

    17. oktober 2017

    Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala pri Gospodarski zbornici Slovenije bo ob pomoči pokroviteljev, tudi Gradbenega inštituta ZRMK, organizirala letos že Drugo strateško konferenco za trajnostno gradbeništvo. Dogodek se bo odvijal v torek, 24. oktobra 2017, od 9.00 do 13.30 ure v dvorani A v I. nadstropju na Gospodarski zbornici Slovenije na Dimičevi ulici 13 v Ljubljani.
    Več
     
  • TEKMA MED ELEKTRIČNIM IN HIBRIDNIM VOZILOM

    14. oktober 2017

    7. EKO RELI je potekal 14. oktobra v okviru EKOmeeta iz Ljubljane po dolini reke Krke s postankom v Žužemberku do Novega mesta in preko Litije do Ljubljane.
    Več
     
  • TRAJNOSTNA GRADNJA ZA ZDRAVO IN UDOBNO BIVANJE

    01. oktober 2017

    48. sejem NARAVA-ZDRAVJE - brezplačne in neodvisne informacije in nasvete o zdravem bivalnem okolju, trajnostni gradnji, skoraj nič-energijskih hišah, trajnostnem ogrevanju, prezračevanju in mobilnosti ter gradnji oz. prenovi hiše ali stanovanja in urejanju zunanjih površin na prijazen način do okolja in zdravja ljudi so vsem zainteresiranim na voljo na razstavno svetovalnem prostoru Gradbenega inštituta ZRMK v Stekleni dvorani na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer bo od 12. do 15. oktobra 2017 potekal sejem Narava-zdravje.
    Več
     
  • TEŽAVE PRI GRADNJI IN PRENOVI

    10. maj 2017

    V kontaktni TV oddaji "HALO TV" tokrat o TEŽAVAH PRI GRADNJI IN PRENOVI. V tokratni oddaji sta gostji arhitektka Neva Jejčič iz GI ZRMK in mag. Maja Koršič Potočnik odgovarjali na vprašanja gledalcev in orisali pasti, ki nas čakajo pri gradnji ali prenovi hiše ali stanovanja.
    Več
     
  • EKO KONFERENCA

    19. april 2017

    V petek, 21. aprila, in v ponedeljek, 24. aprila 2017, bo potekala že 8. Eko konferenca, ki jo organizira Društvo Planet Zemlja v soorganizaciji s Slovenskim meteorološkim društvom, Agencijo RS za okolje in Gradbenim inštitutom ZRMK.
    Več
     
  • PRVA STRATEŠKA KONFERENCA ZA TRAJNOSTNO GRADBENIŠTVO

    29. marec 2017

    V torek, 21. marca 2017, je od 9. do 13. ure v dvorani A v 1. nadstropju potekala PRVA STRATEŠKA KONFERENCA TRAJNOSTNEGA GRADBENIŠTVA
    Več
     
  • Usposabljanje upravnikov

    11. marec 2017

    GI ZRMK organizira 15. in 16. marca 2017 v dvorani A na GZS brezplačno usposabljanje za upravnike večstanovanjskih stavb, od 9. do 19. ure, usposabljanje financira Eko sklad.
    Več
     
  • PODELJENA PRIZNANJA ZNAK KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU

    08. marec 2017

    NA SEJMU DOM V LJUBLJANI JE PREDSEDNIK VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE PODELIL OKOLJSKI PRIZNANJI ZNAK KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU. Na včerajšnji slavnostni otvoritvi 56. sejma DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani sta bili podeljeni okoljski priznanji Znak kakovosti v graditeljstvu. Prestižni priznanji sta prejeli podjetji HIPOX za izvedbo ravnih streh in teras ter Slovenijales za sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva. Priznanji sta podelila predsednik Vlade RS, dr. Miro Cerar, in direktor Gradbenega inštituta ZRMK, Marijan Prešeren.
    Več
     
  • STROKOVNE DEJAVNOSTI GI ZRMK NA SEJMU DOM

    27. februar 2017

    POVABILO NA SEJEM DOM, od 7. do 12. marca 2017, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, Vabljeni na razstavno-svetovalni prostor GI ZRMK, št. 1, v Preddverje Marmorne dvorane in dvorano 1 - Urška
    Več
     
  • KULTURNA DEDIŠČINA

    20. januar 2017

    SMERNICE ZA ENERGETSKO PRENOVO STAVB KULTURNE DEDIŠČINE so pomembna strokovna podlaga za načrtovanje in izvajanje energetske prenove stavb kulturne dediščine v javni ali zasebni lasti. Prav tako je priporočena njihova uporaba tudi za stavbe, ki nimajo statusa kulturne dediščine, saj vsebujejo številne informacije, strokovne opise, opozorila in napotke, ki so splošno veljavni ob prenovi vsake stavbe.
    Več
     
 
Prvi1011121314ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.