AHP analiza Makro ciljev trajnostne gradnje

AHP analiza Makro ciljev trajnostne gradnje

20. junij 2022

AHP analiza Makro ciljev trajnostne gradnje

Pri trajnostni gradnji stremimo h gradnji ali prenovi stavbe na način, da je njihov vseživljenjski vpliv na okolje, vključno z razgradnjo, čim manjši. S takim načinom gradnje ali prenove pripomoremo k zmanjševanju okoljskih vplivov in izpustov toplogrednih plinov v gradbenem sektorju. Pri tem je ključno participiranje stroke, zato vabljeni k izpolnitvi kratkega vprašalnika in ogledu video posnetka o APH analizi, več na VIDEO POVEZAVA 

Vprašalnik je kratek in vam ne bo vzel več kot 10 minut vašega časa, najdete ga na povezavi ali dostopate do njega preko spletnega portala, na katerem bodo dostopni tudi rezultati, desno spodaj je gumb s pripisom "POVEZAVA DO VPRAŠALNIKA".

Na podlagi vprašanj boste podali svoje mnenje o relativni pomembnosti oz. aktualnosti posameznega Makro cilja v tem trenutku v slovenskem prostoru

V vprašalniku označite, kako pomembnejši po štiristopenjski lestvici je za vas posamezen Makro cilj v primerjavi z drugimi Makro cilji (parna primerjava vsakega z vsakim). To nam bo pomembno pomagalo pri oblikovanju nadaljnjih korakov v razvoju slovenskega sistema kazalnikov trajnostne gradnje.
Vprašalnik smo pripravili in odgovore bomo obdelali po načelu nekoliko poenostavljene metode AHP (analitično hierarhični proces).

Več informacij na spletnem portalu www.kazalnikitrajnostnegradnje.si in spletnih straneh www.environment.ec.europa.eu/topics/circular-economy/levels_en in LIFE IP CARE4CLIMATE.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.