Izobraževanje

Gradbeni center ima dolgoletno tradicijo in izkušnje na področju izvajanja strokovnega izpopolnjevanja kadrov, katerega cilj je posredovanje in posodabljanje znanj na področju graditeljstva. Z uspešnim upravljanjem znanja si podjetje zagotovi boljo učinkovitost dela; zaposleni lahko hitro dostopijo in uporabijo pravo znanje, ob pravem času in kraju.

V okviru programov izobraževanja in usposabljanja posredujemo novosti in razvojne usmeritve v stroki, skrbimo za prenos dobre gradbene prakse, udeleženci si lahko pridobijo posebna znanja in spretnosti. S tem namenom, prirejamo tečaje, seminarje, posvetovanja, delavnice, okrogle mize za strokovno javnost s področja gradbeništva, arhitekture, strojništva in drugih strok. Predavatelji oz. izvajalci programov so vrhunski strokovnjaki za posamezna področja, ki delujejo v okviru Gradbenega inštituta ZRMK in zunanji sodelavci iz najrazličnejših inštitucij v Sloveniji in tujini. Pri pripravi programov sodelujemo tudi z domačimi in tujimi univerzami in drugimi inštituti, resornimi ministrstvi in posameznimi podjetji.

Izobražujemo in usposabljamo kadre, ki delujejo na področju materialov in tehnologij, gradbenih konstrukcij, gradnje in prenove stavb, bivalnega okolja, gradbene fizike, energije v zgradbah, geotehnike, geologije, gradnje in vzdrževanja prometnic. Pripravljamo posebne programe za posamezna podjetja in službe.

Na področju mednarodnega sodelovanja, organiziramo in izvajamo najrazličnejša usposabljanja v okviru EU projektov pri katerih sodeluje Gradbeni inštitut ZRMK.

 
 
 

Informacije in prijave

Za vse informacije o izobraževanjih in organizaciji predavanj, nas pokličite na telefonsko številko: 01/280 83 07 ali GSM: 031/880 566. Svoja vprašanja nam lahko posredujete tudi na e-naslov: neva.jejcic@gi-zrmk.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.