Gradbeni center

GRADBENI CENTER je informacijski, svetovalni in izobraževalni center za graditeljstvo, ki nudi svoje storitve tako stroki kot tudi občanom. V Gradbenem centru izvajamo tri osnovne dejavnosti: izobraževanje in usposabljanje na področju graditeljstva, ocenjevanje proizvodov in storitev - Znak kakovosti v graditeljstvu in svetovanje za občane. V okviru programov izobraževanja in usposabljanja posredujemo novosti in razvojne usmeritve v stroki, skrbimo za prenos dobre gradbene prakse, udeleženci si lahko pridobijo posebna znanja in spretnosti.

Storitve GC dopolnjuje projekt Znak kakovosti v graditeljstvu, ki ga kot projekt nacionalnega pomena ob podpori različnih ministrstev izvajamo v sodelovanju s strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK d.o.o., zunanjimi strokovnjaki in ustanovami. V okviru projekta vzpostavljamo sistem ocenjevanja kakovosti izdelkov in storitev. Namen projekta je spodbuditi dvig kakovosti in konkurenčnosti izdelkov in storitev slovenskega graditeljstva, hkrati pa kupcem posredovati informacije o kakovostnih izdelkih in storitvah, ki so dostopni na slovenskem trgu.

V Gradbenem centru delujejo tudi svetovalne pisarne, kjer strokovno in neodvisno svetujemo o gradnji, vzdrževanju, prenovi stavb, o učinkoviti rabi energije v zgradbah in gospodinjstvih in pridobivanju upravnih dovoljenj za gradnjo.

V Gradbenem centru sta zaposleni dve sodelavki, ki pri svojem delu sodelujeta z vsemi centri Gradbenega inštituta in tudi s različnimi strokovnjaki iz zunanjih inštitucij.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.