Predstavitev družbe

Gradbeni inštitut ZRMK d.o.o. je ena od družb v poslovnem sistemu ZRMK, združuje 6 centrov, poslovno enoto v Mariboru in laboratorij ZRMK.

  • Center za materiale in konstrukcije
  • Center za bivalno okolje, gradbeno fiziko in energijo
  • Center za geotehniko in geologijo
  • Center za prometnice in infrastrukturo
  • Tehnološki center
  • Laboratorij ZRMK
  • Gradbeni center
  • Poslovna enota Maribor

ZRMK d.d. je 1.3.2003 ustanovil hčerinsko družbo Gradbeni inštitut ZRMK, d.o.o. Naše poslanstvo je nadaljevanje skoraj 65-letne tradicije ZRMK - ja na področju razvoja in raziskav, pridobivanja in posredovanja znanja ter novih spoznanj na področju graditve. Zagotavljamo vodilno vlogo razvojno-tehnološkega inštituta za področje graditeljstva.

V okviru inštituta deluje 6 centrov z različno dejavnostjo in Poslovna enota v Mariboru. Na inštitutu je poleg ostalih zaposlenih deset doktorjev znanosti, štirje magistrov in več deset univerzitetno izobraženih inženirjev in strokovnjakov različnih usmeritev. Na podlagi sodelovanja v domačih in tujih projektih se povezujemo s številnimi partnerji in inštitucijami v Sloveniji, Evropi in tudi širše. Poslovnim partnerjem ponujamo reševanje kompleksnih nestandardnih vprašanj v obliki celovitih rešitev na področju razvoja, tehničnega in tehnološkega svetovanja, projektiranja in zagotavljanja kakovosti gradbenih materialov in izvedbe del. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejšo programsko in raziskovalno opremo.

Zavezani smo dolgoročnemu sodelovanju s svojimi naročniki, strokovnosti ter kakovosti svojih izdelkov in storitev, pravočasnosti izvedbe in spodbujanju notranje kulture v družbi. V ta namen razvijamo sodoben način vodenja in zagotavljanja kakovosti po standardu ISO 9001. Delujemo neodvisno in nepristransko.

Leta 2006 smo v Mariboru odprli poslovno enoto, ki omogoča neposredno povezavo in še boljšo komunikacijo z našimi naročniki v severovzhodni Sloveniji.

 
 
 

Kontakt

GI ZRMK d.o.o.

Dimičeva 12
1000 Ljubljana

Telefon: + 386 01/280 81 81
Faks: + 386 01/280 81 91
E-mail: info@gi-zrmk.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.