SPREMLJEVALNA DOGODKA USPOSABLJANJA O PRENOVI STAVB

SPREMLJEVALNA DOGODKA USPOSABLJANJA O PRENOVI STAVB

08. oktober 2021

Povabilo na

SPREMLJEVALNA DOGODKA USPOSABLJANJA O PRENOVI STAVB

Oba dogodka na temo prenove stavb sta namenjena udeležencem usposabljanja LIFE IP CARE4CLIMATE in bosta potekala v ŽIVO (pogoj PCT) na odru v dvorani Kocka na 51. sejmu NARAVA-ZDRAVJE na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in v E- OBLIKI preko ZOOMA in sta za vse udeležence brezplačna. Kljub temu je potrebna predhodna prijava preko SPLETNE PRIJAVNICE oz. povezave www.trajnostnagradnja.si/usposabljanje/.

1. dogodek z naslovom »Uspešna prenova večstanovanjskih stavb« bo potekal v sredo, 20.oktobra 21, med 13.30 in 15.00 uro in je namenjen predvsem upravnikom tovrstnih stavb - VEČ na POVEZAVI.

2. dogodek z naslovom »Uspešna prenova stavb«bo potekal v petek, 22. oktobra 21, med 11.30 in 13.00 uro in je namenjen predvsem projektantom oz. načrtovalcem prenov - VEČ na POVEZAVI.

Več informacij prejmete po prijavi z e-naslova info@trajnostnagradnja.si.

Spremljevalni dogodki usposabljanja v okviru akcije C2.2 so namenjeni predsvem predstavitvi primerov dobre prakse oz. uspešnih prenov stavb s ključnimi vidiki, ki vplivajo na kakovost prenove in zadovoljstvo vseh vpletenih, ter izmenjavi izkušenj, znanj, mnenj, priložnosti in ovir/preprek, s katerimi se srečujejo predvsem ključni deležniki pri svojem delu.

Vljudno vabljeni upravniki večstanovanjskih stavb in upravitelji ostalih stavb, projektanti, nadzorniki, tehnologi, razvojniki/razvijalci, izvajalci, energetski menedžerji, energetski svetovalci, proizvajalci in ponudniki proizvodov, materialov in tehnologij, javni in zasebni investitorji, javni in zasebni skladi, finančne ustanove, lastniki/uporabniki stavb, javni in zasebni skladi, finančne ustanove in ostali zainteresirani.

Uspešnost prenove stavbe je v veliki meri odvisna od usposobljenosti strokovnjakov in tudi naročnikov ali njihovih zastopnikov. 

V projektu LIFE IP CARE4CLIMATEki ga vodi Ministrstvo za okolje in prostor, je zato posebna pozornost namenjena večji prepoznavnosti usposobljenosti strokovnjakov in vplivu tega dejavnika na trgu. Strokovnjaki so ključni deležniki in spodbujevalci celovitih energetskih prenov stavb. Zato je njihova dobra usposobljenost, kompetence ter dodatna znanja in veščine temelj za zaupanje občanov in investitorjev oz. naročnikov.

GI ZRMK je v okviru integralnega projekta LIFE IP CARE4CLIMATE zadolžen za organizacijo in izvedbo tridnevnih usposabljanj ključnih deležnikov v procesu prenove stavbnega fonda s ciljem pospešiti celovito energetsko prenovo stavb ob sočasnem upoštevanju tudi drugih pomembnih vidikov, več informacij najdete na tej POVEZAVI oz. spletni strani www.trajnostnagradnja.si. 

 
 
 

Koledar novic

 
april 2024
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.