PODELJENO OKOLJSKO PRIZNANJE ZKG

PODELJENO OKOLJSKO PRIZNANJE ZKG

01. april 2016

V okviru slavnostne otvoritev Pomladnega sejma in sejam Green v Gornji Radgoni je tradicionalno potekala tudi podelitev priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu.  

Prestižno priznanje si je podjetje GRAS iz Ljubljane prislužilo že tretjič, prvič leta 2008, ko je praznovalo 10 obletnico. Spada namreč med redka podjetja v Sloveniji, ki se ponašajo z bogatimi izkušnjami ter  izvrstnimi referencami na področju konstrukcijskih ojačitev in sanacij starih zidanih objektov ter se uvrščajo med kakovostne izvajalce v svoji panogi. Pri tem uspešno sodeluje s projektanti, nadzorniki, konzervatorji, spomeniško službo in investitorji. Večina uporabljenih materialov in sistemov vgradnje ima ustrezna poročila o preskušanju in veljavne certifikate. O poteku del vodi zapisnik, prevzem izvedenih del se opravi po temeljitem lastnem  pregledu in pregledu predstavnikov naročnika.

Podjetje skrbi za dodatno izobraževanje zaposlenih in njihovo seznanjanje z novostmi pri materialih,  novih tehnologijah in načinih izvedbe.

Med objekti, ki so jih utrdili v zadnjih letih, je treba omeniti Cerkev Marijinega imena na Mengorah, Cerkev sv. Primoža in Felicijana v Kanalskem Lomu in Cerkev Sv. Lucije v Mostu na Soči, Cerkev Reka in Libušnje. S ponosom omenjajo cerkev na Javorci, ki je uvrščena na seznam evropske kulturne dediščine.   

 
 
 

Koledar novic

 
april 2024
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.