Dobitniki priznanj ZKG

SEZNAM DOBITNIKOV PRIZNANJA ZNAKA KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU Z VELJAVNO PRAVICO DO UPORABE BLAGOVNE ZNAMKE ZKG

Dobitniki priznanja ZKG so izdelki, storitve, naprave in tehnologije, ki so v postopku ocenjevanja pridobili max. število dobljenih točk v posameznih kategoriji. Priznanje ZKG je namenjeno le najboljšim na svojem področju in tistim, ki za najboljšimi zaostajajo le za 10 odstotkov. Prijavitelji s tem pridobijo pravico do uporabe blagovne znamke ZKG. Veljavnost priznanja ZKG velja tri leta od njegove pridobitve s pogojem, da je treba vsako leto ponovno dokazati, da izdelek, storitev, naprava ali tehnologija še vedno izpolnjuje vsa merila, uporabljena pri ocenjevanju.

 
1. Dobitniki priznanja ZKG 2017

Na slavnostni otvoritvi 56. sejma DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani sta bili podeljeni okoljski priznanji Znak kakovosti v graditeljstvu. Prestižni priznanji sta prejeli podjetji HIPOX za izvedbo ravnih streh in teras ter Slovenijales za sodobno vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva. Priznanji sta podelila predsednik Vlade RS, dr. Miro Cerar, in direktor Gradbenega inštituta ZRMK, Marijan Prešeren.

Izdelek / Storitev / Naprava Prijavitelj
Izvedba ravnih streh in teras HIPOX d.o.o.
Sodobna vgradnja zunanjega stavbnega pohištva Slovenijales d.o.o.
 
2. Dobitniki priznanja ZKG 2016

Na sejmu DOM v Ljubljani je v okviru slavnostne otvoritve sejma predsednik države, g. Borut Pahor, podelil dve okoljski priznanji za vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva v okviru projekta Znak kakovosti v graditeljstvu, ki ga že 20 let vodi Gradbeni inštitut ZRMK.

Izdelek / Storitev / Naprava Prijavitelj
MONTAŽA ZUNANJEGA STAVBNEGA POHIŠTVA « ARCONT » ARCONT IP, d.o.o.
MONTAŽA ZUNANJEGA STAVBNEGA POHIŠTVA « SATLER » SATLER OKNA IN VRATA, d.o.o.
OKD - IZVEDBA KONSTRUKCIJSKIH OJAČITEV STAVB GRAS d.o.o.
 
3. Dobitniki priznanja ZKG 2015

Na sejmu Dom v Ljubljani je predsednik vlade RS, dr. Miro Cerar, podelil priznanje ZKG za vgradnjo zunanjega stavbnega pohištva.

Izdelek/Storitev/Naprava Prijavitelj
MONTAŽA ZUNANJEGA STAVBNEGA POHIŠTVA « AJM » AJM d.o.o.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.