Delujemo že več kot 65 let

ZRMK d.d. je krovna družba v poslovnem sistemu ZRMK, ki povezuje 3 družbe z omejeno odgovornostjo in je pravni naslednik leta 1949 ustanovljenega Zavoda za raziskavo materialov in konstrukcij Ljubljana.

Družbe delujejo na podrojču graditeljstva, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Področja dejavnosti obsegajo vse od temeljnega in aplikativnega raziskovanja, tehničnega in tehnološkega razvoja, svetovanja, projektiranja in revidiranja načrtov, gradbenega nadzora, zagotavljanja in potrjevanja kakovosti, preiskav in preskušanja, svetovalnega inženiringa, usposabljanja in izobraževanja na področju graditeljstva do izvajanja specialnih del ter proizvodnje laboratorijske in tehnološke opreme.

Poslovni sistem ZRMK zaposluje več kot 75 ljudi različnih strok in usmeritev, od tega 10 doktorjev znanosti, 4 magistri, več deset univerzitetno izobraženih inženirjev in strokovnjakov različnih usmeritev. Uspešna rast in razvoj družbe sta rezultat jasne vizije in prodorne strategije, ki jo vztrajno uresničujemo z ekipo zaposlenih. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami ponujamo poslovnim partnerjem učinkovite rešitve na raznih področjih v okviru graditeljstva. Zavezani smo strokovnosti in kakovosti naših storitev ter spodbujanju notranje kulture v družbi. V ta namen razvijamo sodoben način vodenja in zagotavljanja kakovosti po standardu ISO 9001.

 
 
 

Obvestila

Vsa obvestila »

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.