Poslovna enota GI ZRMK v Mariboru

Gradbeni inštitut ZRMK d.o.o. je avgusta 2006 v Mariboru odprl poslovno enoto, ki izvajaja dejavnosti inštituta na naslednjih področjih: materiali in tehnologije, gradbene konstrukcije, gradnja in obnova zgradb, bivalno okolje in energija v zgradbah, geotehnika in geologija, gradnja in vzdrževanje prometnic.

Poslovna enota pri svojem delu povezuje gradbeno, geološko, strojno in druge sorodne stroke. Uporabljamo sodobne raziskovalne metode in sodobno informacijsko tehnologijo.

Poslovna enota v Mariboru Gradbenemu inštitutu ZRMK d.o.o. omogoča neposredno povezavo in še boljšo komunikacijo z naročniki v severovzhodni Sloveniji. V posamezne projekte se vključujejo tudi sodelavci Gradbenega inštituta ZRMK d.o.o., ki delujejo v Ljubljani.

Dejavnost

Gradbeni inštitut ZRMK d.o.o. je avgusta 2006 v Mariboru odprl poslovno enoto, ki izvaja dejavnosti inštituta na naslednjih področjih: materiali in tehnologije, gradbene konstrukcije, gradnja in obnova zgradb, bivalno okolje in energija v zgradbah, geotehnika in geologija, gradnja in vzdrževanje prometnic.

Storitve

PE MARIBOR izvaja vse storitve Gradbenega inštituta ZRMK d.o.o.

 
 
 

Kontakt

PE GI ZRMK Maribor

Jezdarska ulica 2
2000 Maribor

Telefon: 02/429 27 32
Faks: 02/429 27 33
E-mail: info@gi-zrmk.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.