GRAS d.o.o.

GRAS d.o.o. je družba za izvajanje gradbeno sanacijskih del in izvedbeni inženiring. O več kot 60 letni tradiciji pričajo številne reference v Sloveniji in na tujih trgih. Pomembejše reference si lahko ogledate tudi na tej spletni strani.

Pred več kot 30 leti je podjetje pričelo uvajati sodobne postopke za odpravo vlage v nosilnih konstrukcijah zidanih stavb. Zaustavitev kapilarnega dviga vlage po kemijskem postopku in vgradnja posebnih hidrofobnih ometov, ki omogočajo nadzarovano izhlapevanje vlage iz zidov, sta metodi, ki še danes predstavljata standard pri obnovi objektov kulturne dediščine in tudi drugih objektov.

Družba GRAS d.o.o. pri projektih uspešno sodeluje s projektanti, nadzorniki, konservatorji in spomeniško družbo. Pri prenovi objekta, kjer nastopa sorazmerno velik delež del, za katera so posebej usposobljeni, družba prevzame izvedbo in vodenje celotnega projekta.

Gradbeno sanacijski postopki, ki jih podjetje opravlja na objektih visoke gradnje so utrjevanje temeljev in zidov, utrditev in sanacija medetažnih konstrukcij, protipotresna okrepitev kostrukcijskih elementov in objekta kot celote, sanacija fasade, ostrešja in sanacija vlage v zidovih. Na industrijskih objektih ponudba zajema sanacijo poškodb na betonskih konstrukcijah, utrditev armiranobetonskih noslilnih stebrov z lepljenjem kompozitnih materialov in površinsko zaščito izpostavljenih konstrukcij iz betona in armiranega betona.

Obišči spletno stran »

 
 
 

Kontakt

GRAS d.o.o.

Dimičeva ulica 12
1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 2808 181
E-mail: info@gras.si
ID za DDV: 82134391

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.