KONFERENCA - ENERGETSKI PREHOD KOT PRILOŽNOST ZA SLOVENSKO GOSPODARSTVO

KONFERENCA - ENERGETSKI PREHOD KOT PRILOŽNOST ZA SLOVENSKO GOSPODARSTVO

26. april 2018

Na konferenci z naslovom "Energetski prehod kot priložnost za slovensko gospodarstvo", ki je potekala 26. aprila 2018 na GZS v Ljubljani, je Doc. dr. Marjana Šijanec Zavrl, Vodja centra za bivalno okolje gradbeno fiziko in energije na GI ZRMK, sodelovala s prispevkom v panelu Nizkoogljična proizvodnja in sistemsko učinkovita raba energije, ki ga je vodil mag. Vekoslav Korošec.

Doc. dr. Marjana Šijanec Zavrl je poudarila, da so stavbe obveznost in hkrati priložnost nizkoogljične družbe 21. stoletja. Skoraj nič-energijska gradnja pa je tik pred vrati je bilo opozorilo vsem udeležencem Konference, kateri sta prisostvovala kar dva ministra (za infrastrukturo ter gospodarski razvoj in tehnologijo) in tudi popredsednik EU komisije za Energetsko unijo. V svojem prispevku je izpostavila še energetsko prenovo stavb in izive na tem področju, ki nas čakajo v bljižnji prihodnosti.

 

Več na spletni spletni strani GZS

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.