EE-HIGHRISE - DEMONSTRACIJSKI PRIMER TRAJNOSTNE VEČSTANOVANJSKE HIŠE

EE-HIGHRISE - DEMONSTRACIJSKI PRIMER TRAJNOSTNE VEČSTANOVANJSKE  HIŠE

14. april 2016

EKO SREBRNA HIŠA na Dunajski cesti v Ljubljani je 12-etažna večstanovanjska stavba s 128 stanovanji. Predstavlja zgled gradnje v skladu s trajnostnimi načeli ter demonstracijski primer udejanjanja načel skoraj nič-energijske stavbe v praksi. Izvedba demonstracijskega porjekta. izvedba demonstracijskega projekta EE-HIGHRISE, ki obsega  stanovanjski del stavbe s tehnologijami za izrabo obnovljivih virov energije in deževnice, predstavlja primer izgradnje energijsko učinkovite stavbe.

na četrtkov dogodek z naslovom Domače v urbanem vabljeni zainteresiranim predstavniki, deležniki za trajnostno, skoraj nič-energijsko gradnjo, trajnostno urbanizacijo, zeleni razvoj, nove tehnologije in rešitve za zeleni razvoj v urbanem okolju. To so investitorji, projektanti, razvojniki, upravljavci objektov, razvijalci tehnologij, študenti, akterji javnega sektorja (politike, podpora, regulativa, standardi) ter tudi potencialni kupci stanovanj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.