

AGENDA: BUDI-Meeting 23-24 November in Ljubljana

Location 23rd and 24th November: Meeting Room of ZRMK

	Thursday 23rd November Topic	Presentation	Time
9:30	Welcome and introduction to the agenda – aims and objectives	ZRMK, GEA	15 min
	IEE Contractors' Meeting in Lyon	GEA	10 min
10:00	Feedback interim report – open questions	GEA	15 min
	Discussion	all	35 min
10:45	Coffee break		15 min
11:00	Overview of the progress in the project	GEA	20 min
	Discussion	all	40 min
12:00	Lunch		
13:00	Planned prolongation of the project - con-	GEA	15 min
	sequences and new timetable Discussion	all	45 min
14:00	Results, problems, open deliverables	all	60 min
	WP 2 + WP 3 Discussion		
15:00	Coffee Break		15 min
15:15	Results, problems, open deliverables	all	45 min
	WP 4		
	Discussion		
16:00	Results, problems, open deliverables	all	60 min
	WP 5		
	Discussion		
17:00	Open questions	all	30 min
17:30	End of day 1		



	Friday 24th November Topic	Presentation	Time
9:00	WP 6 – activities overview	all	40 min
	Discussion		
	Final Report – structure, important points	GEA	20 min
	Discussion	all	40
10:40	Coffee break		10 min
	Next steps in the project		40 min
	Open questions		
11:30	End of day 2		