Dobitniki priznanj ZKG

SEZNAM DOBITNIKOV PRIZNANJA ZNAKA KAKOVOSTI V GRADITELJSTVU Z VELJAVNO PRAVICO DO UPORABE BLAGOVNE ZNAMKE ZKG

Dobitniki priznanja ZKG so izdelki, storitve, naprave in tehnologije, ki so v postopku ocenjevanja pridobili max. število dobljenih točk v posameznih kategoriji. Priznanje ZKG je namenjeno le najboljšim na svojem področju in tistim, ki za najboljšimi zaostajajo le za 10 odstotkov. Prijavitelji s tem pridobijo pravico do uporabe blagovne znamke ZKG. Veljavnost priznanja ZKG velja tri leta od njegove pridobitve s pogojem, da je treba vsako leto ponovno dokazati, da izdelek, storitev, naprava ali tehnologija še vedno izpolnjuje vsa merila, uporabljena pri ocenjevanju.

 
1. Dobitniki priznanja ZKG 2014

Na Pomladnem sejmu v Gornji Radgoni so bili tradicionalno podeljeni okoljski certifikati Znak kakovosti v graditeljstvu. Priznanja je podelila državna sekretarka ministrstva za kmetijstvo in okolje mag. Andreja Jerina.

Izdelek/Storitev/Naprava Prijavitelj
IZVEDBA KONSTRUKCIJSKIH OJAČITEV OBJEKTOV KULTURNE DEDIŠČINE IN OBJEKTOV Z ELEMENTI KULTURNE DEDIŠČINE GRAS d.o.o.
IZVEDBA SANACIJE VLAGE NA BETONSKIH IN ARMIRANO-BETONSKIH KONSTRUKCIJAH HIPOX d.o.o.
IZVEDBA HIDROIZOLATERSKIH DEL NA RAVNIH STREHAH IN TERASAH HIPOX d.o.o.

Na sejmu DOM v Ljubljani sta bili v okviru slavnostne otvoritve podeljeni priznanji ZKG za razvojno-tehnološke dosežke. Zahtevna merila za podelitev priznanja ZKG s področja razvojno-tehnoloških dosežkov sta izpolnjevala dva izdelka.

Za oba letošnja dobitnika velja, da si prizadevata za dvig kakovosti in konkurenčnosti slovenskih izdelkov, sistematično izobraževanje zaposlenih in tudi kupcev ter si prizadevata za varovanje okolja in pozitivnemu odnosu v družbenem, naravnem, pravnem in gospodarskem okolju.

Izdelek/Storitev/Naprava Prijavitelj
ECO BLUE MALA ČISTILNA NAPRAVA ZA NESTALNE DOTOKE ODPADNE VODE ROTO GROUP d.o.o.
LESENO OKNO – AJM IV90 AJM d.o.o.
 
2. Dobitniki priznanja ZKG 2013

Predsednik in generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije, mag. Samo Hribar Milič, je 4. aprila 2013 v okviru slavnostne otvoritve Pomladnega sejma v Gornji Radgoni podelil priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu.

Izdelek/Storitev/Naprava Prijavitelj
IZVEDBA SANACIJE VLAGE GRAS d.o.o.
MONTAŽA ZUNANJEGA STAVBNEGA POHIŠTVA PRI NOVOGRADNJAH  MIK, d.o.o.
MIKrovent MIK, d.o.o.

Minister za infrastrukturo in prostor, Zvonko Černač, in minister za kmetijstvo in okolje, Franc Bogovič, sta 28. marca 2012 v okviru slavnostne otvoritve 25. mednarodnega sejma gradbeništva in gradbenih materialov MEGRA v Gornji Radgoni podelila priznanji Znak kakovosti v graditeljstvu.

 
3. Dobitniki priznanja ZKG 2012
Izdelek/Storitev/Naprava  Prijavitelj 
ČISTILNA NAPRAVA EKO BOX 4-6 PE ROTO GROUP d.o.o. 
MONTAŽA ZUNANJEGA STAVBNEGA POHIŠTVA "AJM"  AJM d.o.o. 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.