Gradbeni inštitut ZRMK d.o.o.

Gradbeni inštitut ZRMK d.o.o. je ena od družb v poslovnem sistemu ZRMK, združuje 6 centrov, poslovno enoto v Mariboru in laboratorij ZRMK.

Center za materiale in konstrukcije
Center za bivalno okolje, gradbeno fiziko in energijo
Center za geotehniko in geologijo
Center za prometnice in infrastrukturo
Tehnološki center
Laboratorij ZRMK
Gradbeni center
Poslovna enota Maribor

ZRMK d.d. je 1.3.2003 ustanovil hčerinsko družbo Gradbeni inštitut ZRMK, d.o.o. Naše poslanstvo je nadaljevanje skoraj 60-letne tradicije ZRMK - ja na področju razvoja in raziskav, pridobivanja in posredovanja znanja ter novih spoznanj na področju graditve. Zagotavljamo vodilno vlogo razvojno-tehnološkega inštituta za področje graditeljstva.


V okviru inštituta deluje 6 centrov z različno dejavnostjo in Poslovna enota v Mariboru. Na inštitutu je poleg ostalih zaposlenih sedem doktorjev znanosti, sedem magistrov in več deset univerzitetno izobraženih inženirjev in strokovnjakov različnih usmeritev. Na podlagi sodelovanja v domačih in tujih projektih se povezujemo s številnimi partnerji in inštitucijami v Sloveniji, Evropi in tudi širše. Poslovnim partnerjem ponujamo reševanje kompleksnih nestandardnih vprašanj v obliki celovitih rešitev na področju razvoja, tehničnega in tehnološkega svetovanja, projektiranja in zagotavljanja kakovosti gradbenih materialov in izvedbe del. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejšo programsko in raziskovalno opremo.


Zavezani smo dolgoročnemu sodelovanju s svojimi naročniki, strokovnosti ter kakovosti svojih izdelkov in storitev, pravočasnosti izvedbe in spodbujanju notranje kulture v družbi. V ta namen razvijamo sodoben način vodenja in zagotavljanja kakovosti po standardu ISO 9001. Delujemo neodvisno in nepristransko.


Leta 2006 smo v Mariboru odprli poslovno enoto, ki omogoča neposredno povezavo in še boljšo komunikacijo z našimi naročniki v severovzhodni Sloveniji.

 

 Javni razpis

ENSVET